koko asunnon remontit.

Keittiöremontit.

Kylpyhuoneen remontit.

WC:n remontit.

Saunaremontit.

Toimiston ja kauppatilojen remontit.

Ravintola remontit.

Baari remontit.

Kylpyhuoneen remontti

Kylpyhuoneremontti mielletään usein ammattilaisten tehtäväksi, eikä suotta. Haastavia, kokemusta vaativia työvaiheita on paljon, ja onnistuneen ja toimivan lopputuloksen saavuttamiseksi on lukuisten pinnan alla olevien kerrosten oltava toteutettu oikein ja tarkasti. Laadukkaasti toteutettu kylpyhuoneremontti pitää sisällään näkyvien pintojen lisäksi eri rakennekerrosten toteutuksen niin, että lopputulos on teknisesti toimiva ja vaatimukset täyttävä kokonaisuus. Märkätilojen tekninen toteutus on kodin säännellyin osa, ja onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi erilaisten määräysten ja asetusten tunteminen on välttämätöntä.

Jaa tämä sivu

Rakentamiseen

ArtTalo Modules valmistaa kylpyhuonemoduuleita osana tulevaisuuden rakentamisen vallankumousta. Asentamalla massaräätälöityjä, tehdasvalmiita kokonaisuuksia suoraan työmaille saavutetaan mittavia hyötyjä niin rakennusten omistajille, suunnittelijoille ja rakentajille kuin asukkaillekin. Moduulimme yhdistää kylpyhuoneen, talotekniikan ja älyominaisuudet yhteen, yksilöitävään ratkaisuun – ihan niinkuin laatuautotehtaassa.

Puuseppä ammatillinenpääkaupunkiseudulla toimiva täydenpalvelun puusepänliike, joka valmistaa kaikki yksilölliset ja vaativat puusepäntyöt. Tarjoamme monipuolista puusepänalan osaamista. Palveluumme kuuluvat puusepäntyöt yksittäisten mittatilaushuonekalujen valmistuksesta suurempiin kokonaisuuksiin niin yksityis- kuin yritysasiakkaille. Päätoimialueemme on Helsinki ja pääkaupunkiseutu, mutta tarvittaessa valmistamme tuotteita myös muualla Suomessa sijaitseviin kohteisiin. Toiminta perustuu luotettavuuteen, joustavaan toimintatapaan sekä laadukkaaseen lopputulokseen. Jokainen huonekalu ja sisustusratkaisu on suunniteltu ja valmistettu huolellisesti sekä ammattitaidolla, jolloin tuote kestää sukupolvelta toiselle