Tervetuloa verkkokauppaamme

 

24H 

LVI - IV - Vesivahinkokorjaukset 

Rakennusliike ja remontit

Puusepän työt ja kalusteiden asennus

Parketin ammattiliike

Monipuoliset remontit

sähköasennukset ja lopputarkastukset.

Rakentaminen palveluna

Rakentaminen palveluna Haluamme ymmärtää sinun tarpeesi ja tarjota juuri siihen sopivan ratkaisun. Monista rakennusyrityksistä poiketen emme tee omaperusteista rakentamista, vaan hankkeet toteutetaan ja kehitetään aina yhdessä asiakkaan kanssa. 

 

 

luonteeltaan palveleva yritys. Luomme uudenlaista kysyntää ja parannamme rakentamisen virtausta. Parempi virtaus ja laatu syntyvät hyödyntämällä ihmisten välistä vuorovaikutusta, modulaarisuutta, digitaalisuutta ja tahtiaikaa. Paremman rakentamisen virtauksen avulla tuotamme parempaa laatua asiakkaillemme.

Rakentamiseen

ArtTalo Modules valmistaa kylpyhuonemoduuleita osana tulevaisuuden rakentamisen vallankumousta. Asentamalla massaräätälöityjä, tehdasvalmiita kokonaisuuksia suoraan työmaille saavutetaan mittavia hyötyjä niin rakennusten omistajille, suunnittelijoille ja rakentajille kuin asukkaillekin. Moduulimme yhdistää kylpyhuoneen, talotekniikan ja älyominaisuudet yhteen, yksilöitävään ratkaisuun – ihan niinkuin laatuautotehtaassa.

Puuseppä ammatillinen

pääkaupunkiseudulla toimiva täydenpalvelun puusepänliike, joka valmistaa kaikki yksilölliset ja vaativat puusepäntyöt. Tarjoamme monipuolista puusepänalan osaamista. Palveluumme kuuluvat puusepäntyöt yksittäisten mittatilaushuonekalujen valmistuksesta suurempiin kokonaisuuksiin niin yksityis- kuin yritysasiakkaille. Päätoimialueemme on Helsinki ja pääkaupunkiseutu, mutta tarvittaessa valmistamme tuotteita myös muualla Suomessa sijaitseviin kohteisiin. Toiminta perustuu luotettavuuteen, joustavaan toimintatapaan sekä laadukkaaseen lopputulokseen. Jokainen huonekalu ja sisustusratkaisu on suunniteltu ja valmistettu huolellisesti sekä ammattitaidolla, jolloin tuote kestää sukupolvelta toiselle

Ensimmäinen appi Suomessa ja maailmassa. klikkaa, tutustu ja rekisteröi ilmaiseksi, saa tila haluamasi palvelu heti,.

https://24vahingot.fi/Click here